2008/03/22

New friend



Jag har köpt mig en ny vän. Fungera förvånansvärt bra. Riktigt skönt var de att bara sitta o titta på när rummet blev städat. Kanske inte den snyggaste färgen men man kan inte få allt. Katten blev iallfall riktigt rädd och sprang under sängen. De var ju bra iofs, för då soppa hon upp allt damm i pälsen under sängen:-)
Undrar om jag får dra av den som hushållsnära tjänster?

6 kommentarer:

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Vilken söt! Ha ha! Kansle tom F kan tycka att det är kul å dammsuga? Ha de!

Anonym sa...

Oh, funkar den bra?

Veronika sa...

Undrar också hur den fungerar? Har alltid funderat på om den verkligen duger istället för människan? Hur fasen vet den hur den ska dammsuga eller snurrar den runt på samma fläck??

DjHawkeye sa...

Den funkar helt ok. Ingen ersättare för den riktiga men som extra. Den känner av rummet via sensorer och går runt rummet i olika banor. Cirklar, efterkanten och kors o tvärs. När den har kännt av hur rummet ser ut och snurrat runt ett tag så har den tagit de mesta i rummet. Mattor och bordsben fixar den perfekt. När den tycker att den är klar går den till mitten och läser av var laddnings stationen är och åker dit o parkerar.

DjHawkeye sa...

Perfekt för katthår. Sätter på den när man åker o tränar (den låter lite) och när man kommer hem så är allt katthår och damm råttor borta.

Limerose sa...

Suveränt...kan den gå itrappor? hahahaha!! Sådan skulle vi behöva som har 3 katter och en virvelvind till dotter!