2008/06/12

Från ovan

De mulna vädret sprack upp och solen börja skina. Ballongen började långsamt lyfta och vi steg upp i luften. Härligt. Vi gled över kända landmärken, Mässan, Globen och stadshuset. Landningen var planerad till Gärdet och precis över Gröna Lund så sänkte vi oss ner för landning. Vi gled långsamt över trädtopparna och ambassaderna. Vi hamna precis mitt på Gärdet!
Jag kan numera kalla mig för: Ballongmarkgreve af Gärdet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt det verkar men hur gick det med höjdrädslan.

Veronika sa...

Jag beundrar dig Håkan. Först säger du att du aldrig skulle klättra up i masten enligt Blogg inlägg nedan, för att i nästa stund flyga ballong! Men vad gör man om någon blir toanödig? Haha... eller illamående? Är det det som kommer ner på oss här nere på marken när det regnar? :-) Jag har sett de där ballongerna när jag bodde i Sthlm. Hur kång var flygningen då? PS: Bra att du ändrat dina kommentarer till fristående fönster! (Du vet väl om att man inte kommer in i din blogg igen när man kikar på dina större bilder? Det går inte att backa alltså.)

DjHawkeye sa...

Ja, jag vet att de inte går att backa på vanligt vis. De är bloggers server som strular. Hom man trycker flera ggr snabbt på bakåt brukar de gå eller om man väljer 2 steg bakåt brukar de gå.
Ballong turen tog 1 timme. Blir man nödig så blir man :-)